Grønlykkeparken - En del af Plejecentret Strandcentret
2670 Greve
- Telefon
- 43 90 36 47
- Virksomhedsform
- Kommunal
- Hjemmeside
Om os
Boliger
12Beboere
12Lejligheder
- 1-værelseslejligheder tilgængelig
- Eget badeværelse tilgængelig
- Tekøkken (Ikke oplyst)
- 2-værelseslejligheder (Ikke oplyst)
- Internet (Ikke oplyst)
- Skabe (Ikke oplyst)
- Altan/terrasse (Ikke oplyst)
- TV-Pakke (Ikke oplyst)
- Eget dyr tilladt (Ikke oplyst)
I området
- Afstand til indkøb <500 meter tilgængelig
- Afstand til kirke >1000 meter tilgængelig
Mad
- Morgenmad tilgængelig
- Middagsmad tilgængelig
- Aftensmad tilgængelig
- Maden laves på plejehjemmet (Ikke oplyst)
Ydelser
- Vask af sengetøj tilgængelig
- Mulighed for tilkøb (Ikke oplyst)
Faciliteter
- Fælles dyr (Ikke oplyst)
- Sansehave (Ikke oplyst)
- Træningsfaciliteter (Ikke oplyst)
- Gårdhave/grønne områder (Ikke oplyst)
Aktiviteter
- Benyttelse af frivillige (Ikke oplyst)
- Faste ugentlige arrangementer (Ikke oplyst)
Plejehjemsleder
"Vi arbejder ud fra personcentreret omsorg med udgangspunkt i det enkelte menneske og livshistorien"
Omgivelser
Grønlykkeparken er beliggende i dejlige grønne omgivelser tæt på offentlige transportmidler og storcenteret Waves. Desuden er strand og skov tæt på.
Grønlykkeparken - Kompetencecenter for Demens
Grønlykkeparken er et toetagers hus med 6 boliger på hver etage. Det er et dejligt lyst leve-bo miljø med køkken på hver etage, hvor der tilberedes måltider fra bunden af. Grønlykkeparken er indrettet på en måde der skal gøre det trygt og enkelt at færdes i afdelingen. Der er elevator, handicapvenlig indgang samt en hyggelig have med terrasse.
Grønlykkeparken er en del af Strandcentret og der er desuden adgang til caféen og aktivitetscenteret på Strandcentrets Plejecenter.
Aktiviteter
Vi tilbyder aktiviteter så som duocykling, erindringsdans, ture med husalf, grillaftner, påskefrokost, julefrokost, Valdemarsdag, markering af fødselsdage m.m.
Relation til beboerne
Der arbejdes ud fra en personcentreret tilgang, med udgangspunkt i Tom Kit Woods teori. Teorien tager udgangspunkt i det enkelte menneske i den enkeltes behov og den enkeltes livshistorie. I omsorgen til den enkelte beboer bestræber vi os på at yde den omsorg som passer til den enkelte i hverdagen. Vi har respekt for beboernes selvbestemmelsesret. Gennem den gode relation og motivation hjælper vi med at skabe det bedste liv for den enkelte beboer.
Den bedste omsorg og pleje yder personalet bedst, i samarbejde og dialog, med de pårørende.
Alle beboere har en kontaktperson, som er den gennemgående person hos beboeren. Ikke alle beboere kan huske hvad kontaktpersonen hedder, men ved ofte hvem det er, når personen kommer hen til dem.
Borgernes sygdomsforløb er ofte komplekse. På Kompetencecenter for Demens er vi fagligt bredt repræsenteret og arbejder sammen som sygeplejersker, fysioterapeut, social- og sundhedsassistenter, ernæringsassistenter, social- og sundhedshjælpere, pædagoger, rengøringsmedarbejder, husassistenter og aktivitetsmedarbejder, læger, psykolog, demensambassadører og sidst men ikke mindst demenskoordinatorer.
Vi ønsker at beboerne mødes af en nærværende, relations båret og værdig pleje. I Sundhed & Pleje er vores kerneopgave;
Sammen skaber vi en hverdag, hvor borgerne tager ansvar og deltager aktivt for at opnå det bedste liv. Sundhed & Pleje bidrager effektivt med faglighed af høj kvalitet for at understøtte udvikling og sammenhæng.
Samarbejde med pårørende
Beboernes familie kan bidrage med deres store viden og kendskab. På den måde kan vi sammen bidrage til at skabe det bedste liv. Ved indflytning er vi opmærksomme på, at familien kan være hårdt belastet. Hos os er ingen pårørende alene med demens. Vi udarbejder sammen en plan for hvordan den enkelte familie ønsker at samarbejde og bidrage. Der er beboer- og pårørendemøde 2 gange om året, hvor der er informationer og dialog samt valg til plejecenterrådet.
I plejecenterrådet er der en pårørende og beboer fra hver afdeling. Derudover deltager en repræsentant fra seniorrådet. Plejecenterrådet mødes 4 gange om året, hvor alle emner som berører dagligdagen på Kompetencecenter for demens drøftes. Der ud over mødes plejecenterleder og seniorråds repræsentanten en gang om måneden.
Personalet har i gennemsnit 20,4 sygefraværsdage pr. år. Opgjort for året 2022
Dokumenter
Demensmærkning
Om os
Boliger
12Beboere
12Om boligerne
Målgruppen er yngre demente med udadreagerende adfærd, som har behov for pleje og behandling hele døgnet.
Formålet er at skabe genkendelighed for borgerne i hverdagen og herigennem opnå tryghed. At støtte borgerne i at have en så aktiv hverdag som mulig, ud fra de præmisser borgerne har og herigenne fastholde funktionsniveauet længst muligt. At støtte pårørende i hverdagen, igennem vidensdeling og dialog.
Boligen
Boligerne er 1-rums boliger med eget badeværelse.
Inden borgeren flytter ind, afholdes indflytningssamtale med borgeren og de pårørende. Der udleveres "Jeg har lyst til at fortælle dig noget..." livshistorie, for at der kan tages udgangspunkt i borgernes tidligere liv og livserfaringer. Ved indflytningssamtales drøftes gensidige forventninger.
Indskud og husleje
(før evt. boligydelse) 5.622 kr.
Priserne er vejledende og der skal påregnes tilvalg af servicepakke samt kost.
A´conto varme 730 kr. pr. måned, a´conto vand pr. måned. (El og antenne afregnes direkte med Greve Boligselskab?)
Der kan søges om boligstøtte til den månedlige husleje via Udbetaling Danmark. Lån til indskuddet søges gennem Greve Kommune i Borgerservice.
Kontakt
2670 Greve
- Telefon
- 43 90 36 47
- Hjemmeside
Mad
Leve-bo-miljø hvor maden bliver lavet fra bunden. Der er mulighed for diætkost og beboerne kan invitere gæster til spisning (max 2). Personalet deltager i pædagogiske måltider og beboerne kan enten spise sammen i fællesstuen eller i egen bolig. der er desuden mulighed for at spise i caféen på Strandcentrets Plejecenter.
Om ydelser med egenbetaling
Det er muligt at tilkøbe forskellige ydelser, så som vinduespolering, vask af tøj, frisør samt fodterapeut. Der er også en kiosk hvor det er muligt at købe lidt kioskvare.
Kontakt
2670 Greve
- Telefon
- 43 90 36 47
- Hjemmeside