Rørbæk Ældrecenter Engparken

Roerbaek facade

Rørbæk Ældrecenter Engparken

Engparken 1E
9500 Hobro

Telefon
99888470
Virksomhedsform
Kommunal
E-mail
imped@rebild.dk
Hjemmeside
http://rebild.dk

Om os

Boliger

21

Beboere

21

Lejligheder

 • Tekøkken
 • 2-værelseslejligheder
 • Skabe
 • Altan/terrasse
 • Eget badeværelse
 • 1-værelseslejligheder
 • Internet
 • TV-Pakke
 • Eget dyr tilladt

I området

 • Afstand til indkøb >1000 meter
 • Afstand til kirke <500 meter

Mad

 • Morgenmad
 • Middagsmad
 • Aftensmad
 • Maden laves på plejehjemmet

Ydelser

 • Tilknyttet fodterapeut
 • Plejehjemslæge
 • Tilknyttet tandlæge
 • Tilknyttet frisør
 • Vask af sengetøj
 • Mulighed for tilkøb

Faciliteter

 • Fælles dyr
 • Træningsfaciliteter
 • Gårdhave/grønne områder
 • Sansehave

Aktiviteter

 • Benyttelse af frivillige
 • Faste ugentlige arrangementer
 • Udflugter

Plejehjemsleder

Maiken Mørup-Petersen

E-mail
imped@rebild.dk
Engparken er et unikt ældrecenter, i hjertet af himmerland. Vi sætter borgerne først, og lader hverdagene vokse ud fra borgernes ønsker og behov

Omgivelser

Centeret er beliggende i en mindre landsby, og indgår som en naturlig del af byen. Vi ligger i naturskønne omgivelser med grønne områder lige udenfor døren, og særligt er der fra fælles opholdsrummet/spisestuen en smuk udsigt over en lille sø.Vores vision og mål

Vores VISION
Med borgeren i centrum har vi
attraktive arbejdspladser med
attraktive medarbejdere, hvor vi
danner rammen om et sundt og
godt liv hele livet.

Vores MÅL
Med borgeren i centrum vil vi medvirke
til at skabe livskvalitet for
den enkelte, og vi har fokus på:

Selvbestemmelse
At borgeren er selvbestemmende i sit
eget liv - vi respekterer individet og
den enkeltes behov.

Rehabilitering
At de ressourcer, den enkelte har, bringes
i spil - vi har fokus på rehabilitering
og selvhjulpenhed som vejen mod en
bedre trivsel og øget livskvalitet.

Det gode liv
At medarbejderne understøtter borgeren
i det gode liv - vi er nærværende
og ansvarlige. Vi arbejder ud fra en
helhedsorienteret tilgang med fokus på
høj faglighed.

Innovation
At vi er omstillingsparate og innovative.
Vi er klar til at møde de fremtidige udfordringer
og den øgede kompleksitet i
opgaveporteføljen.

Samarbejde med frivillige
At vi i samspil med frivillige og andre
samarbejdspartner skaber samvær til
glæde for borgerne.

Aktiviteter

På Engparken har du mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter, alt efter hvad du som borger ønsker.
Har du grønne fingre, er der mulighed for at passe blomsterne i gårdhaven, nippe tomatplanterne i drivhuset eller plukke friske urter i højbedet.

Som borger på Engparken har du mulighed for at deltage i aktiviteterne i vores dagcenter. Her kan du læse, spille, snakke, bage, dyrke gymnastik og træne i vores træningsrum eller bare hygge over en kop kaffe sammen med andre.

Udover den fælles opholdsstue ”Udsigten” har vi en stor sal, hvor vi afholder arrangementer for beboere og pårørende. Vi har altid spændende arrangementer på programmet – det kan være ture ud af huset med bussen eller spændende arrangementer som pensionistforeningen eller brugerrådet står bag.

Relation til beboerne

Vi vægter gode relationer til vores beboere, og har stort fokus på at "sætte borgeren først". Dette er vores grundlæggende tilgang på Engparken. Vi arbejder ud fra at beboere, medarbejdere og ledelse sammen skaber en god og tryg dagligdag for den enkelte og huset som helhed.

Vi er et mindre ældrecenter og nyder godt af, at alle kender alle i huset. Vi respekterer, at vi er gæster i borgerens eget hjem, og samarbejder tæt omkring de opgaver, den enkelte har brug for at få løst.

Vi vægter, at der en god atmosfære og at den enkelte oplever, at der er et tilstrækkelig tilbud af sociale aktiviteter og muligheder for at deltage i et fællesskab.
Hver måned afholdes der beboermøder, for at sikre at udvikling i borgernes behov og ønsker altid er i centrum.Samarbejde med pårørende

Vi prioriterer et godt og tæt samarbejde med beboernes pårørende gennem tæt dialog og samtaler ved behov.

Om os

Boliger

21

Beboere

21

Om boligerne

På Engparken har vi dejlige rummelige to-rums boliger, med godt lysindfald i stuen og dejlige store badeværelser, med plads til egen vaskemaskine og evt. tørretumbler. Boligen indeholder et tekøkken, hvor der er muligt at tilberede et mindre måltid mad. Boligerne er de største i kommunen, og her er god plads til at flytte ind som ægtepar. I stuen er der udgang til en dejlig terrasse, hvor der er plads til blomsterkrukker. Tilhørende til boligen er et lille depotrum, hvor der er mulighed for opbevaring eller evt. en lille ekstra fryser.

Boligen

2-rums bolig på Engparken

Indskud og husleje

Indskud minimum 23.091 kr. Husleje minimum
(før evt. boligydelse)
5.850 kr.
Priserne er vejledende og excl. á conto varme, vand, el samt antenne.                                                                                                                             Der er mulighed for at søge om boligstøtte til husleje og varme samt at ansøge om lån til beboerindskud på www.borger.dk 

Kontakt

Rørbæk Ældrecenter Engparken

Engparken 1E
9500 Hobro

Telefon
99888470
E-mail
imped@rebild.dk
Hjemmeside
http://rebild.dk

Mad

Tilberedning og servering af mad til Rebild Kommunes ældrecentre laves med fokus på Det gode måltid.

Det gode måltid omhandler alt lige fra råvarerne og produktion af maden i Produktionskøkkenet til anretning og servering af maden i boenhederne på ældrecentrene. Måltiderne handler om mere end bare at få noget af spise, det handler også om at få en god oplevelse.

I Rebild Kommune laves hovedret og biret til dagens varme mad i Produktionskøkkenet, som ligger i Støvring. Maden pakkes og transporteres til ældrecentrene, hvor den opvarmes og anrettes. Den mad der serveres udover disse retter laves på ældrecentrene, det vil sige, at f.eks. smørrebrød, kager, morgenmad, mellemmåltider og lignende bliver lavet på ældrecentrene.

Uddannede måltidsværter skal på ældrecentrene holde fokus på Det gode måltid og sikre at maden bliver en god oplevelse. Måltidsværterne hjælper med at dække et pænt bord, anrette maden og skabe hygge omkring måltiderne.

Til fødselsdage, fester og andre specielle begivenheder står køkkenet altid klar til at hjælpe med at lave noget særligt. Produktionskøkkenet er løbende i dialog med både ældrecentrets medarbejdere og beboere om særlige ønsker og behov. Herudover har Produktionskøkkenet og ældrecentret også et samarbejde med en ernæringsvejleder.

Om ydelser med egenbetaling

Døgnkost:                                                                                                                    Ved indflytning på ældrecentret tilmeldes man fuld forplejning. Plejepersonalet er behjælpelig med servering og anretning af maden, såfremt det er vurderet, at du har behov for dette. Drikkevarer indgår i kostpakken, men øl, vand, vin og snaps er som udgangspunkt for egen regning.
Rengøringspakke:
Pakken består af klude og ikke sundhedsskadelige rengøringsmidler m.m. til brug for rengøring i boligen. Rengøringspakken leveres gennem ældrecentret.
Personlig plejepakke:
Pakken består af div. sæbe, shampoo, tandbørste, cremer, engangsvaskeklude m.m. til brug for personlig hygiejne. Personlig plejepakken leveres gennem ældrecentret.
Kontakt

Rørbæk Ældrecenter Engparken

Engparken 1E
9500 Hobro

Telefon
99888470
E-mail
imped@rebild.dk
Hjemmeside
http://rebild.dk