Tim Omsorgspleje - Plejehjem

Tim Omsorgspleje - Plejehjem

Eskesensvej 14
6980 Tim

Telefon
99742201
Virksomhedsform
Kommunal
E-mail
Kristina.Noe@rksk.dk
Hjemmeside
Tim Plejehjem

Om os

Boliger

24

Beboere

24

Lejligheder

 • Tekøkken
 • 2-værelseslejligheder
 • Internet
 • Skabe
 • Altan/terrasse
 • Eget badeværelse
 • Eget dyr tilladt
 • 1-værelseslejligheder
 • TV-Pakke

I området

 • Afstand til indkøb <500 meter
 • Afstand til kirke >1000 meter
 • Afstand til indkøb 500 - 1000 meter
 • Afstand til indkøb >1000 meter
 • Afstand til kirke <500 meter
 • Afstand til kirke 500 - 1000 meter

Mad

 • Maden laves på plejehjemmet
 • Morgenmad
 • Middagsmad
 • Aftensmad

Ydelser

 • Mulighed for tilkøb
 • Tilknyttet fodterapeut
 • Plejehjemslæge
 • Tilknyttet frisør
 • Vask af sengetøj
 • Tilknyttet tandlæge

Faciliteter

 • Fælles dyr
 • Sansehave
 • Træningsfaciliteter
 • Gårdhave/grønne områder
 • Kiosk på plejehjemmet

Aktiviteter

 • Benyttelse af frivillige
 • Faste ugentlige arrangementer
 • Udflugter
 • Beboerråd
 • Pårørenderåd

Plejehjemsleder

Solvejg Præstegaard Olsen

E-mail
solvejg.praestegaard.olsen@rksk.dk
Vi vil gerne, at Tim Plejehjem er et aktivt sted at bo og arbejde og hvor fællesskabet trives.
Det er vigtigt for os, at beboerne bevarer deres livskvalitet så længe som muligt.

Omgivelser

Plejehjemmet ligger centralt i Tim by og er omgivet af en dejlig have med blomster, frugttræer og buske, hvor de flisebelagte stier gør det let at komme rundt. Vi har i 2019 fået anlagt nye bede rundt i gårdhaven med en lille sandkasse og en bro med en dejlig havebænk. Når vejret er til det, nyder vi at opholde os i gårdhaven. 
Vi er glade for dyr og har fuglene inde på gangen, der synger meget for os. Midt i gårdhaven står vores kaniner. Kaninerne er tamme og kan tages op og snakkes med. De lokale dagplejere kommer jævnligt og ser til kaninerne.
Vi har ofte besøg af en dejlig rolig hund.
Vi bor i et naturskønt område med Byskoven, Skoleskoven og mosen tæt på. Skolen, børnehaven, dagplejen og et bredt udvalg af fritidsinteresser i hallen er ligeledes lige rundt om os. Det giver os mulighed for et bredt samarbejde på tværs af alle aldersgrupper. 
Vi har gode transportmuligheder, da der er kort afstand til togstationen. Herfra er der jævnlige afgange mod Ringkøbing og Holstebro.

Værdigrundlag

Vi ser vores kerneopgave, som det vi gerne vil være kendt for, nemlig at Tim Plejehjem skal være et trygt og aktivt sted at bo og arbejde og hvor fællesskabet trives. 
Det gør vi konkret ved at:
Skabe og sprede små sensationer
Puffe blidt til folk, så de kommer med i de aktives klub
Vi er en del af de aktives klub, hvor vi bidrager til at skabe resultater
Indgå partnerskab lokalt, regionalt og landsdækkende
Benytte og beskytte naturen som vores skatkammer
Være ordentlige
Vi løser opgaverne med høj faglighed.
Vi viser respekt, lytter, går i dialog og melder klart ud
Vi taler pænt til og om hinanden og vores område
Vi er nysgerrige
Vi har antennerne ude
Vi søger ny viden og bryder vanetænkningen for at udvikle fremtidens løsninger
Vi handler
Vores arbejde nytter og vi sætter handling bag ordene
Hver borger har en kontaktperson, som hjælper med at skabe og vedligeholde den gode dialog mellem de samarbejdende parter


Aktiviteter

På Tim Plejehjem søger vi altid ud fra den enkeltes funktionsniveau at understøtte deres selvstændighed og sociale kompetence. 
Morgenmaden bliver lavet i de enkelte lejligheder. Det giver beboerne mulighed for at være med til at hjælpe med at lave morgenmaden eller dele af den. 
Når der bliver serveret middagsmad i cafeteriet, sender beboerne fadene med middagsmad rundt til hinanden. 
Hver formiddag er der formiddagsaktiviteter for de der har lyst. Det kan være gymnastik, kortspil, mandeklub, aktiviteter i hallen i vinterhalvåret, sang eller hvad der ønskes.

En anden vigtig ting, vi lægger vægt på, er bevægelse. Når en beboer går til middagsmad eller til fælles aktivitet, er der mulighed for at tage en lille pause undervejs, hvis man ikke kan klare det hele på en gang. Det vigtigste for os er, at beboeren gør så meget selv som muligt og har overskud til.

Huset er et aktivt hus, hvor der er en stor kreds af frivillige, der er med til at gøre huset til et spændende sted at bo.
En vigtig del af vores aktiviteter er årets fester. Fx har vi høstfest, ålegilde, påskefest og julefest.

Ture ud af huset kan herudover eksempelvis være tur til Sandskulpturfestivallen i Søndervig, en tur ud i det blå, blomsterhaver eller traktorudstillinger / pløjedag på Nr. Vosborg. Til disse ture har vi vores egen bus.

Vennekredsen betaler for underholdning til fælles arrangementer arrangeret af Vennekredsen. Vennekredsen betaler for udflugter med bussen. Skal man ind til et arrangement eller et sted hvor der skal betales entré på udflugten, betaler beboeren oftest selv. 
Vi har ofte besøge af dagplejen, børnehaven og skoleklasser der kommer forbi og underholder / synger eller andet der skaber glæde.

Den sidste onsdag i hver måned har vi gudstjeneste med den lokale præst.

Relation til beboerne

Vi respekterer dit behov, dine ønsker og vaner og din ret til selv at bestemme, så du på den måde får mulighed for at være med til at påvirke din egen dagligdag og blive inddraget i de daglige gøremål.

Vi lægger vægt på din livshistorie og hvordan vi bevarer den gode relation til dig.

Du får tildelt en kontaktperson, når du flytter ind og sammen får I hverdagen til at fungere bedst muligt.

Klippekort er som oftest 25 minutter ugentligt for dig der bor i plejebolig. Denne tid bliver brugt til hvad du har lyst til den pågældende dag. Det kan være at snakke, synge, gå / køre en tur udenfor, handle i Brugsen ect.


Samarbejde med pårørende

Vi lægger stor vægt på at afholde en indflytningssamtale, når du flytter ind. Det er en samtale hvor du og ofte dine pårørende deltager, så vi sammen kan få afstemt de forventninger vi har til hinanden.

Under denne samtale bliver de pårørende informeret om, hvordan vi tilbyder aktiviteter og hvilke aktiviteter der kan inviteres pårørende til. Ligeledes orienteres der om betaling af mad for pårørende, der ønsker at spise med eller ønsker en overnatning. 

Det betyder meget for os at få et godt samarbejde med dig og dine pårørende, sådan at vi sammen kan få skabt et godt hverdagsliv for dig. 

Som pårørende er der også mulighed for at kommunikere med os via mail. Du skal dog være opmærksom på, at når du sender en mail, så er det kun den medarbejder du sender til, der kan læse mailen. 

Om os

Boliger

24

Beboere

24

Om boligerne

Tim Plejehjem er et hyggeligt plejehjem, der blev opført i 1967 og siden har gennemgået en omfattende udvidelse og modernisering som stod klar i december 2007. Plejehjemmet består af 18 plejeboliger og 5 ældreboliger samt en lejlighed til rullende aflastning. 
Boligerne er som udgangspunkt ikke indrettet specielt for ægtepar. Du kan ringe for nærmere information.
Vi har eget køkken og cafeteria, som benyttes af hjemmets beboere. Cafeteriet er også åbent for byens pensionister, som kan komme og spise dagens middag.
 

 

 

Boligen

Når du flytter ind, kan du indrette lejligheden med dine egne ting og møbler under hensyn til at dit hjem er vores arbejdsplads. Er du i tvivl om, hvordan dine ting, møbler og eventuelle hjælpemidler skal stå i forhold til hinanden, så er vi behjælpelige med en god anvisning.
For plejeboligerne er der en plejeseng, der hører til lejligheden. Til ældreboligerne er det muligt at have egen seng med, hvis du ikke har brug for hjælp til opgaver, der kræver, at der skal bruges plejeseng.
Alle vores lejligheder er to-rums lejligheder. Til hver lejlighed er der kombineret stue / tekøkken, soveværelse og badeværelse.
Boligen er en almennyttig leje bolig, der udlejes via Boligselskabet Boligadministration. Ringkøbing – Skjern Kommune leverer pleje og praktisk bistand efter sundhedsloven og serviceloven, mens du har lejemålet.

Indskud og husleje

Indskud minimum 11.278 kr. Husleje minimum
(før evt. boligydelse)
5.694 kr.
 Boligernes størrelse varierer meget og er ejet af Boligadministrationen. 
Vi har ældreboliger og plejeboliger under samme tag. Derfor er priserne til venstre minimumspriser. For at få information om priser og størrelse, kan du kontakte Boligadministrationen
Boligadministrationen
Rødkløvervej 4
6950 Ringkøbing
9974 1290

Kontakt

Tim Omsorgspleje - Plejehjem

Eskesensvej 14
6980 Tim

Telefon
99742201
E-mail
Kristina.Noe@rksk.dk
Hjemmeside
Tim Plejehjem

Mad

På Tim Plejehjem har vi vores eget køkken, hvor der tilberedes sund, traditionel og velsmagende mad hver dag.
For de af byens pensionister, der ønsker det, kan de spise den varme middagsmad i cafeteriet sammen med beboerne. Vi bruger økologiske mælkevarer. Vi arbejder på at implementere nye økologiske varegrupper.
Morgenmaden tilberedes sammen med beboerne og spises i det tempo som beboerne står op til. Morgenmaden og formiddagskaffe indtager beboerne i deres egen lejlighed.

Middagsmad serveres for de fleste beboere i cafeteriet kl. 11.30. Eftermiddagskaffe kl. 14.30, aftensmad kl. 17.30 og aftenskaffe 19.30 serveres i TV-stuen.

For de der ønsker det, er der mulighed for at spise måltiderne i egen lejlighed. Har du brug for hjælp til at spise, så er der noget der bliver tilrettelagt i samarbejde med dig.
Vi serverer varm mad til middag og kold / lun ret til aftensmad.

Hvis du har private aftaler og ikke skal spise med, kan du afbestille et måltid senest dagen før. 
Plejen og køkkenet arbejder godt sammen for at sammensætte den rette kost til dig, hvis du har særlige behov.

Når du har fødselsdag, har du muligheden for at bestemme dagens menu. Der er mulighed for at låne lokaler til dette.
Køkkenet laver hver 14. dag en menuplan, som du har mulighed for at komme med input til.

 

Om ydelser med egenbetaling

Inden du flytter ind, kan du vælge om du ønsker de servicepakker vi tilbyder i forhold til ting der skal bruges i hjemmet. Både til den personlige pleje og det daglige vedligehold.

I huset har vi eget vaskeri. Det er en service man kan tilkøbe.

I ældreboligerne er der mulighed for at installere vaskemaskine.

I plejeboligerne er der ikke mulighed for at installere vaskemaskine. Vi kan ikke tilbyde at vaske tøj, der kræver, at det bliver vasket i hånden.

Vi anbefaler, at man har en indbo- og ulykkesforsikring.


Kontakt

Tim Omsorgspleje - Plejehjem

Eskesensvej 14
6980 Tim

Telefon
99742201
E-mail
Kristina.Noe@rksk.dk
Hjemmeside
Tim Plejehjem