Dronning Anne-Marie Centret

Beboer
Dronning Anne-Marie Centret Solbjerg Have 7
2000 Frederiksberg
Telefon
35285200
Virksomhedsform
Selvejende
E-mail
117.kontor@ok-fonden.dk
Hjemmeside
Dronning Anne-Marie Centret

Om os

Boliger

70

Beboere

70

Lejligheder

 • Tekøkken tilgængelig
 • 2-værelseslejligheder tilgængelig
 • Internet tilgængelig
 • Skabe tilgængelig
 • Altan/terrasse tilgængelig
 • Eget badeværelse tilgængelig
 • TV-Pakke tilgængelig
 • 1-værelseslejligheder (Ikke oplyst)
 • Eget dyr tilladt (Ikke oplyst)

I området

 • Afstand til indkøb <500 meter tilgængelig
 • Afstand til kirke >1000 meter tilgængelig

Mad

 • Maden laves på plejehjemmet tilgængelig
 • Morgenmad tilgængelig
 • Middagsmad tilgængelig
 • Aftensmad tilgængelig

Ydelser

 • Mulighed for tilkøb tilgængelig
 • Tilknyttet fodterapeut tilgængelig
 • Plejehjemslæge tilgængelig
 • Tilknyttet tandlæge tilgængelig
 • Tilknyttet frisør tilgængelig
 • Vask af sengetøj tilgængelig

Faciliteter

 • Fælles dyr tilgængelig
 • Sansehave tilgængelig
 • Træningsfaciliteter tilgængelig
 • Gårdhave/grønne områder tilgængelig

Aktiviteter

 • Beboerråd tilgængelig
 • Benyttelse af frivillige tilgængelig
 • Faste ugentlige arrangementer tilgængelig
 • Udflugter tilgængelig

Plejehjemsleder

Dominique Nguyen

Omgivelser

Dronning Anne-Marie Centret er et hyggeligt plejecenter på Frederiksberg i Hovedstaden.  Vi ligger i dejlige omgivelser i Solbjerg Have, et attraktivt boligområde centralt beliggende på Frederiksberg. Vi er kendetegnet ved at være er moderne og udadvendt plejecenter. Huset summer af aktiviteter, og vi holder ofte arrangementer, fester og konkurrencer for beboerne.
Stemningen er tryg og rolig, og vi gør meget ud af, at alle er fælles om at skabe et velfungerende plejecenter for beboere, gæster i Aktivitetscentret, pårørende og medarbejdere.

På Dronning Anne-Marie Centret er beboerne i centrum og vi engagerer os i beboernes dagligdag.  Vigtige værdier for os er: glæde, værdighed, respekt, engagement og fællesskab.

Udover den vigtige daglige pleje og omsorg, har vi fokus på mad og måltider, dokumentation, forebyggelse af fald, lindrende pleje (palliation) og et bredt udbud af terapi og træning.

Ved siden af dronning Anne-Marie Centret ligger Græsplænen, som er boliger til yngre handicappede. 

Dronning Anne-Marie Centret er en del af OK-Fonden og arbejder ud fra organisationens fælles værdier og strategi. Da vi er på kontrakt med Frederiksberg Kommune, arbejder vi desuden udfra kommunens kvalitetstandarder. Hvis du ønsker at bo på Dronning Anne-Marie Centret, skal det godkendes af visitationen i Sundheds- og Omsorgsafdelingen i Frederiksberg Kommune. Du kan læse meget mere her.

FAKTA om Solbjerg Have:
Solbjerg Have ligger på den tidligere gasværkgrund ved Finsensvej. Det er en integreret bebyggelse med plejecenter, beskyttede boliger, børneinstitutioner og 328 almene boliger. Solbjerg Have er en grøn og bilfri bebyggelse med gode opholds- og legepladser. Nærmeste Metro station er Flintholm station, og buslinie 31 stopper lige udenfor. Der er fælles parkeringsplads på området.


Livet skal leves - hele livet

Billede af beboer - til BEBOER 1 (Livet på Dronning Anne-Marie Centret)

Aktiviteter

På Dronning Anne-Marie Centret tilbyder vi mange spændende aktiviteter, vedligeholdende træning, hygge, god mad og socialt samvær. Vi gør meget ud af at støtte dig i at bevare dine fysiske, sociale og psykiske færdigheder, og vi har fokus på dig og din hverdagsrehabilitering. ved fysisk aktivitet styrker du dit funktionsniveau, så du kan blive endnu stærkere eller i det mindste vedligeholde det, du kan.

I vores træningscenter kan du træne individuelt, intensivt og koncentreret på vores forskellige træningsmaskiner, vægte, m.m. Du kan få tilrettelagt en individuel trænings-plan og vi guider og motiverer dig. Du kan også deltage på holdtræning, hvor samarbejde, fællesskabet og samvær spiller en stor rolle. 

Der er tilknyttet fysioterapeuter, ergoterapeuter og psykomotoriske terapeuter. 
Vi har et Aktivitetsårshjul med datoer for fester, konkurrencer og fejringer af højtider. Vi vil gerne fremhæve vore OL (Artikel - OL på Frederiksberg), de månedlige temafester i Aktivitetscentret, jule- og påskefrokost, høstfest, halloween, m.m.

Vi har ugentlige aktiviter som:

- Sang og musik med husets pianist
- Klassisk musik
- Ugen der gik
- Oplæsning og debat
- Giro 413
- Banko
- Forskellige quizzer
- Historie
- Rafle
- Bridge
- Kreativ værksted
- Gudstjeneste på afdelingerne
- Svømmehal
- Teaterbesøg
- Tivoliture
- Indkøbsture
- Busture 
- Dialogmøder på afdelingerne.

JF kommunens klippekortsystem (26 timer per år) eller mulighed for tilkøb, kan du vælge en aktivitet efter ønske. F. eks. rengøring af fuglebur, ekstra rengøring, ledsagelse til arrangementer, indkøb, arrangementer og fejring af mærkedage, hjælp til betaling af regninger, praktiske opgaver, m.m. 

Se meget mere om vores aktiviteter i huset på vores Facebook og InstagramBillede af akt.brugere - til AKTIVITETSBRUGER (En typisk dag i Aktivitetscentret)

Relation til beboerne

Billede af beboer - til INDFLYTNING (Hvordan kommer jeg til at bo på Dronning Anne-Marie Centret)

Vores Vision

Livet skal leves-hele livet

På Dronning Anne-Marie centret, er det vigtigt, at vores beboere kan forfølge deres drømme og leve livet - hele livet. Ønsket om den enkeltes selvbestemmelse og tryghed er omdrejningspunktet, uanset livssituation, alder og helbred.

Dronning Anne-Marie centret er et hus, hvor man har lyst til at komme, hvor man føler sig hjemme - om man er beboer, pårørende eller medarbejder.

Vi sætter nærvær og samvær meget højt, og har fokus på ensomhed og kedsomhed. Fællesskabet er utroligt vigtigt - vi er alla sociale væsner, så medarbejderne understøtter beboernes sociale liv, ligesom medarbejderne drager omsorg for beboernes sundhed og behandler hver og én med respekt og værdighed.

Vores værdigrundlag

Ligeværdigt samarbejde - Vi møder mennesker med tillid. Vi ønsker at være velkomne - og at man føler sig velkommen hos os.

Høj faglighed - vores indsats og resultater afspejler, at kvalitet er målet. Vi modtager kritik konstruktivt, fordi vi ønsker at udvikle og lære.

Plads til forskellighed - Vi kan lide, at der er højt til loftet. Vi tror på, at viljen til at lytte til hinanden og friheden til at se tingene fra forskellige vinkler giver de bedste resultater. Vi går sammen, men ikke i takt.

Familien er værdifuld - Vi værdsætter samarbejdet med familie og pårørende. Sammen gør vi, hvad der er muligt for, at det enkelte menneske kan forsætte sine vaner og traditioner.

Æstetiske omgivelser - Vi gør os umage for at skabe omgivelser, som hver dag glæder både sanserne og sindet.Samarbejde med pårørende

Når vi byder en beboer velkommen, byder vi hele beboerens familie velkommen i huset. Som pårørende kan du hjælpe os med at holde fast i de små hverdags ting, som har stor betydning for beboeren. Sammen kan vi opbygge en tryg hverdag for beboeren.
Når beboeren flytter ind på centret, holder vi efter 4 uger et møde, hvor vi taler sammen, om hvordan det er at flytte ind på plejehjem, om dine ønsker og behov og hvordan vi kan indfri dem.

Dine pårørende er velkommen til at deltage i husets aktiviteter og er velkommen til at deltage i måltiderne efter forudgående bestilling.

Personalet har i gennemsnit 12,85 sygefraværsdage pr. år. Opgjort for året 2022

Dokumenter

Tilsynsrapporter

Demensmærkning